TARIEVEN

Ik geef je graag duidelijkheid over onze tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Tijdens jouw eerste consult krijg je voor je behandelingen een persoonlijke prijsindicatie. De tarieven hieronder zijn richtprijzen.

Vanaf 1 januari 2023, zal er een prijsstijging plaatsvinden!

Indien u vragen hierover heeft kunt u contact opnemen. De nieuwe prijslijst zal gecommuniceerd worden via de nieuwsbrief en sociale media kanalen. Hier zult u de nieuwe prijslijst eind december 2022 zien.

VERGOEDING VOOR HUIDTHERAPIE DOOR ZORGVERZEKERAAR

Wist je dat je voor verschillende huidproblemen in aanmerking kan komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar? Behandelingen van acne en camouflagetherapie worden door de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Meestal heb je voor deze behandelingen een verwijzing van je huisarts nodig. Raadpleeg de voorwaarden van je zorgverzekeraar.

HUIDOP1 SPAARKAART

Je krijgt bij iedere product aankoop in de praktijk een HuidOp1 Spaarkaart! Bij iedere 15 euro aan producten krijg je een stickertje. Hiermee kun je sparen voor korting op behandelingen en/of producten! 

Sparen in de praktijk

Doe je een product aankoop in de praktijk? Dan krijg je een spaarkaart met stickertjes erbij. Is de spaarkaart vol? Dan kun je weer een nieuwe krijgen.

Inleveren volle spaarkaart

De volle spaarkaart kun je inleveren in de praktijk, voor zowel behandelingen als producten. Helaas niet online. Wil je van je spaarkaart producten (met korting) kopen? Laat het even weten, dan maken we een afspraak zodat je je producten kunt ophalen in de praktijk en je spaarkaart hiervoor kunt inleveren.

 

Prijslijst 2023
Online advies
Korte huidvragen
Vrijblijvend
Je mag altijd een mailtje sturen of de chat functie gebruiken.
Online huidanalyse
15 euro
Je ontvangt een op maat gemaakt product advies via de mail.
HuidOp1-cadeaubonnen
Voorlopig zijn er alleen nog papieren cadeaubonnen te verkrijgen. Deze kunnen worden ingeleverd in de HuidOp1 Postbus. De bestelling kan via de email worden doorgegeven. Via een factuur wordt het cadeaubon bedrag in mindering gebracht.
HuidOp1-cadeaubonnen
vanaf 10,-
2 jaar geldig.
Producten
Alle prijzen zijn vindbaar bij het product in de webshop. Levertijd indien op voorraad: 1-2 werkdagen. Nabestellingsduur verschilt per merk.
Producten
Zichtbaar in de webshop
Verzendkosten binnen Nederland
Brievenbus: 4 | Pakket: 7,50
Al vanaf 50 euro gratis verzenden
Verzendkosten andere Benelux landen
Brievenbus: 5,70 | Pakket: 12
Al vanaf 50 euro gratis verzenden