TARIEVEN

Ik geef je graag duidelijkheid over de tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Hieronder staan de prijzen van de webshop, online huidanalyse en verzendkosten.

Vanaf 1 januari 2024, zal er een prijsstijging plaatsvinden!

VERGOEDING VOOR HUIDTHERAPIE DOOR ZORGVERZEKERAAR

Wist je dat je voor verschillende huidproblemen in aanmerking kan komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar? Acne en camouflagetherapie (denk aan Oxygenetix medische foundation) worden door de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Meestal heb je voor deze online therapie een verwijzing van je huisarts nodig. Raadpleeg de voorwaarden van je zorgverzekeraar voor online consulten of producten. 

HUIDOP1 SPAARKAART

Sparen 

Het sparen is helaas gestopt. Wel krijg je na een online bestelling een kortingscode voor een nieuwe bestelling. Enkele producten zijn uitgezonderd van korting, zoals testers.

Inleveren volle spaarkaart

De volle spaarkaart kun je inleveren. Stuur een mailtje of appje naar HuidOp1. Dan regelen we voor jouw een online korting van 10 euro. 

 

Prijslijst 2023
Online advies
Korte huidvragen
Vrijblijvend
Je mag altijd een mailtje sturen of de chat functie gebruiken.
Online huidanalyse
15 euro
Je ontvangt een op maat gemaakt product advies via de mail.
HuidOp1-cadeaubonnen
Voorlopig zijn er alleen nog papieren cadeaubonnen te verkrijgen. Deze kunnen worden ingeleverd in de HuidOp1 Postbus. De bestelling kan via de email worden doorgegeven. Via een factuur wordt het cadeaubon bedrag in mindering gebracht.
HuidOp1-cadeaubonnen
vanaf 10,-
2 jaar geldig.
Producten
Alle prijzen zijn vindbaar bij het product in de webshop. Levertijd indien op voorraad: 1-2 werkdagen. Nabestellingsduur verschilt per merk.
Producten
Zichtbaar in de webshop
Verzendkosten binnen Nederland
Brievenbus: 4 | Pakket: 7,50
Al vanaf 50 euro gratis verzenden
Verzendkosten andere Benelux landen
Brievenbus: 5,70 | Pakket: 12
Al vanaf 50 euro gratis verzenden