SPOT OUT TREATMENT

Nieuw Nieuw Nieuw!

De Spot Out Treatment  (Toskani) is een behandeling voor pigmentproblemen als melasma (zwangerschapsmasker), chloasma, lentigo solaris en andere pigmentproblemen door zonneschade of hormonen. De Spot Out werkt tevens goed op huidveroudering of op een grauwe huid. Na twee weken is het eerste resultaat al zichtbaar!

BEHANDELMETHODE

Afhankelijk van het soort pigment wordt er twee dagen voor de Spot Out Treatment een mandalic peeling toegepast. Dit om de Spot Out nog beter zijn werk te laten doen. Op de dag van de Spot Out behandeling, wordt allereerst gestart met reinigen, ontvetten en een pré-peeling. Vervolgens wordt de Spot Out aangebracht. Dit gaat in de vorm van een masker met een romige textuur. Afhankelijk van uw huidtype blijft dit masker 6-12 uur zitten. De huidtherapeut zal aangeven hoelaat u thuis zelf het masker mag verwijderen.

VERVOLG

U krijgt na de Spot Out behandeling drie producten mee naar huis:

  • één Toskani recovery cream;
  • één Toskani spot out cream;
  • één Paula’s Choice dagcrème met zonnebescherming (spf 30 of 50).

De recovery cream kan met name de eerste week na de behandeling gebruikt worden om de huid te kalmeren en te herstellen. Na één week mag u de spot out cream daarbij gaan gebruiken (hoeveelheid en frequentie worden u uitgelegd tijdens een intakegesprek). De dagcrème met bescherming is belangrijk om alle dagen te gaan gebruiken. Het liefst 365 dagen per jaar, om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Na twee weken vindt er een evaluatie in de praktijk plaats.

VOORBEELD

   Na één behandeling                Voor

Meer weten over de spot out treatment bij jouw huid? Vraag een intake aan en laat je informeren. Mail of bel naar info@huidop1.nl / 06- 135 135 82. Of gebruik het contact formulier op de homepagina.