MAKE-UP

STAP 8: MAKE-UP

Make-up is de mogelijke laatste stap in een skincare routine. Indien je dit gebruikt, gebruik het goed. Zie make-up als een verlengstuk van je goed routine voor je huid. Kies jou make-up dan ook zorgvuldig uit. Het zit immers gemiddeld 12-16 uur op je huid, per dag. 

MAKE-UP

  • Onder constructie.

 

OXYGENETIX ”FOUNDATION”

Bij HuidOp1 wordt ook gewerkt met Oxygenetix medische huidverbeterende foundations. Terwijl deze foundation gedragen wordt, verbetert je huid. Hoe ideaal is dat!?

De foundation is geheel vrij van parfum, uitdrogende alcoholen of andere geurstoffen. Het hoofdingrediënt is aloë vera (geen water, wat bij de meeste producten het geval is).

Deze foundation heeft een natuurlijk effect en kan precies op uw huidskleur worden aangemeten. Dit, zonder de huid af te sluiten of te verstoppen. Gedurende de dag voorziet Oxygenetix de huid met zuurstof. Oxygenetix is daarom ook zeer geschikt bij acne verschijnselen.

Maar dat is nog niet alles. Deze foundation bespoedigt de wondgenezing. Oxygenetix is ook ideaal om bij gevoelige huiden met bijvoorbeeld rosacea, couperose of eczeem te gebruiken.

Deze ”foundation” bevat tevens een zonnefactor (SPF 25).

Oxygenetix is nu ook in een concealer variant beschikbaar! 

VOORBEELD

Aanbrengen van Oxygenetix

Met (rechterhelft) en zonder (linkerhelft) medische Oxygenetix foundation.

Meer weten over Oxygenetix? Lees hier. Of stel je vraag via contact formulier op de homepagina of rechtsonderin.