MAGNETIC INFUSION

DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT

Magnetic infusion technology (MIT) in combinatie met microcurrent energy, blue light en red light.

MIT verhoogt het zuurstofgehalte in de huid, waardoor de doorbloeding verbetert. Tevens worden dode huidcellen verwijderd en brengt MIT werkstoffen dieper in de huid.

M.I.T. WORDT GECOMBINEERD MET:

  • Microcurrent energy

Microcurrent energy zorgt voor de aanmaak van ATP, oftewel celenergie. Hierdoor geeft het de huid een betere celwerking, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het maakt de huid strakker.

  • Blue spectrum LED light

Blauw licht zorgt voor destructie van de bacterie P. Acnes die bij acne kan voorkomen. Blauw licht kalmeert de huid.

  • Red spectrum LED light

Rood licht heeft herstellende en kalmerende eigenschappen. Dit is daarom geschikt voor een gevoelige (bijv. eczematische) huid. Ook versterkt het de huidimmuniteit, versnelt het de wondgenezing, vermindert het poriën en egaliseert het de huidtoon. Rood licht heeft ook de eigenschap om de aanmaak van ”huidbouwstenen”, zoals collageen en elastine, te verhogen. Hierdoor heeft rood licht ook effect op fijne lijntjes en rimpels.

Afgestemd op je huidtype en huidbehoeftes kiezen wij de perfecte techniek voor je uit. Na één behandeling is er al een mooi effect te zien. Voor een meer langdurig effect raden wij een kuur van vier tot zes behandelingen aan. De behandeling kan tevens gecombineerd worden met andere behandelingen. Vraag ons gerust om advies.

ZOMERSE OPPEPPER!

Magnetic infusion technology is pijnloos, is bij veel huiden inzetbaar en kan prima toegepast worden in de zomermaanden. Ook als oppepper!

Deze behandeling (deels) cadeau doen? Bel of mail en ik maak de cadeaubon, in een tasje, met testers en miniaturen voor je klaar!

VOORBEELD

Voor de start van behandelingen

Na 1 behandeling (kortdurende roodheid -> verbeterde doorbloeding)

Meer weten over acnetherapie bij jouw huid? Vraag een intake aan en laat je informeren. Mail of bel naar info@huidop1.nl / 06- 135 135 82. Of gebruik het contact formulier op de homepagina.