INFORMATIE / WERKWIJZE

De huid is een belangrijk orgaan. Het beschermt ons tegen ziekteverwekkers en milieu-invloeden. Aan onze huid zien we meestal hoe we ons voelen en soms ook hoe we leven. Hoe gaat HuidOp1 hiermee om? 

KOM NAAR DÉ ONLINE HUIDTHERAPIEPRAKTIJK

In de visie van HuidOp1 is het onderhouden, optimaliseren en verbeteren van de huid belangrijk. Een huid die je laat stralen en goed voelen.

HuidOp1 richt zich op online advies betreft zelfmanagement van de huid. 

Op deze site lees je tips over hoe je thuis je huid kunt verzorgen en tips die je huid vooruit helpen. 

PRODUCTEN

HuidOp1 werkt onder andere met:

Niet alle producten van de bovenstaande merken worden bij mij verkocht. Ik heb weloverwogen en zeer bewust voor specifieke producten van deze merken gekozen. De producten worden verkocht in onze webshop. 

1. KORT CONSULT / SCREENING    (20 MIN)

Tijdens een kort consult of screening kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Je krijgt van mij inzicht of dit wel of niet haalbaar is binnen HuidOp1 en globaal informatie hoe dit te bereiken valt. Je kunt er thuis over nadenken of je een volledig consult wilt als vervolg. Dit gesprek is vrijblijvend. Soms is een volgende afspraak met een volledig consult noodzakelijk om huidwensen te kunnen vervullen.

2. VOLLEDIG CONSULT (60-75 MIN)

Tijdens een intakegesprek of volledig consult kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Ik vertel je graag wat HuidOp1 voor je kan betekenen.  Je gaat naar huis met een breed pakket aan informatie zoals een behandel- en productplan, zodat je dit kan laten bezinken en kan teruglezen. 

Voor een volledig consult is het handig om je producten mee te nemen die je voor je huid gebruikt. Hierdoor kan ik de ingrediënten checken. 

3. VOLLEDIG CONSULT + MC750 HUIDANALYSE (90 MIN)

Met een volledig consult + MC750 huidanalyse krijg je nog meer inzicht hoe jouw huid eraan toe is. We meten onder andere het vocht gehalte, de talg, elastine, roodheid en pigment. Maar ook de dikte van de dode huidlaag en screenen we op de aanwezigheid van de P. acnes bacterie. Ook hiervan krijg je de uitslag mee naar huis.

Ook voor een volledig consult + mc750 huidanalyse is het handig om je producten mee te nemen. 

Laura geeft persoonlijk advies

Zie je door de bomen het bos niet meer in het land der schoonheidsproducten?

Wil je alleen meer weten over huidverzorging en ingrediënten voor jouw huid?

Plan dan een volledig consult met eventuele MC750 huidanalyse. We nemen je huid en je eigen producten onder de loep en gaan deze ”finetunen” naar jouw wensen. Alles op basis van huid, huidbehoeftes en werkingen van ingrediënten, passende bij jouw huid!