INFORMATIE

De huid is een belangrijk orgaan. Het beschermt ons tegen ziekteverwekkers en milieu-invloeden. Aan onze huid zien we meestal hoe we ons voelen en soms ook hoe we leven. Hoe gaat HuidOp1 hiermee om? 

KOM NAAR DÉ HUIDTHERAPIEPRAKTIJK IN ENKHUIZEN

In de visie van HuidOp1 is het onderhouden, optimaliseren en verbeteren van de huid belangrijk. Mijn aanpak is erop gericht dat je huid het ‘werk’ goed doet. Een huid die je laat stralen en goed voelen. Met zorg en aandacht van mij én van jou!

HuidOp1 pakt bewust het ‘totaal plaatje’ aan. Ik coach je op zelfmanagement van de huid, want dit draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen.

Je krijgt van mij advies hoe je thuis je huid kunt verzorgen en tips die je huid vooruit helpen. Desgewenst geef ik ook advies over voeding en leefstijl in relatie tot je huid.

PRODUCTEN

HuidOp1 werkt onder andere met:

Niet alle producten van de bovenstaande merken worden bij mij verkocht. Ik heb weloverwogen en zeer bewust voor specifieke producten van deze merken gekozen. Alle producten binnen HuidOp1 zijn vrij van parfum, geurstof (ook geen natuurlijke geurstoffen) en uitdrogende alcoholen.  De producten worden verkocht in onze webshop. Uiteraard kun je de producten ook bij mij in de praktijk kopen.

Neostrata

De Neostrata producten bij HuidOp1 zijn vrij van parfum, geurstof en uitdrogende alcoholen, naar de visie van HuidOp1 dus. Daarnaast gebruikt Neostrata allerlei innovatieve technologieën en niet alleen zuren om de huid te vernieuwen. De visie is dat zichtbare huidverbetering komt door het vernieuwen van de huidlagen (‘’we believe visible results come from renewing the layers of the skin’’). 

PAULA’S CHOICE

Paula’s Choice Skincare is ontwikkeld door de Amerikaanse Paula Begoun. Paula’s Choice staat voor het vermijden van irriterende ingrediënten (zoals parfum of gedenatureerde alcoholen). Haar producten bevatten effectieve ingrediënten, op basis van onafhankelijk onderzoek naar de werking en veiligheid.

INTAKE / CONSULT

Tijdens een intakegesprek of consult kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Ik vertel je graag wat HuidOp1 voor je kan betekenen.  Je gaat naar huis met een breed pakket aan informatie, zodat je dit kan laten bezinken. Mocht je verder willen stellen wij samen met een behandel- en productplan op. Met de juiste behandelingen, producten, leefstijl én je persoonlijke inzet zorg ik voor een optimaal gezonde en mooie huid. Een huid die op één staat! 

Voor een intake is het handig om je producten mee te nemen die je voor je huid gebruikt. Hierdoor kan ik de ingredienten checken. 

Laura geeft persoonlijk advies

Wil je meer weten over huidverzorging en ingrediënten?

Plan dan een huidverzorging adviesgesprek. We nemen je huid en je eigen producten onder de loep en gaan deze ”finetunen” naar jouw wensen. Alles op basis van huid, huidbehoeftes en werkingen van ingrediënten, passende bij jouw huid!