INFORMATIE / WERKWIJZE

De huid is een belangrijk orgaan. Het beschermt ons tegen ziekteverwekkers en milieu-invloeden. Aan onze huid zien we meestal hoe we ons voelen en soms ook hoe we leven. Hoe gaat HuidOp1 hiermee om? 

KOM NAAR DÉ HUIDTHERAPIEPRAKTIJK IN ENKHUIZEN

In de visie van HuidOp1 is het onderhouden, optimaliseren en verbeteren van de huid belangrijk. Mijn aanpak is erop gericht dat je huid het ‘werk’ goed doet. Een huid die je laat stralen en goed voelen. Met zorg en aandacht van mij én van jou!

HuidOp1 pakt bewust het ‘totaal plaatje’ aan. Ik coach je op zelfmanagement van de huid, want dit draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen.

Je krijgt van mij advies hoe je thuis je huid kunt verzorgen en tips die je huid vooruit helpen. Desgewenst geef ik ook advies over voeding en leefstijl in relatie tot je huid.

PRODUCTEN

HuidOp1 werkt onder andere met:

Niet alle producten van de bovenstaande merken worden bij mij verkocht. Ik heb weloverwogen en zeer bewust voor specifieke producten van deze merken gekozen. Alle producten binnen HuidOp1 zijn vrij van parfum, geurstof (ook geen natuurlijke geurstoffen) en uitdrogende alcoholen.  De producten worden verkocht in onze webshop. Uiteraard kun je de producten ook bij mij in de praktijk kopen.

1. KORT CONSULT / SCREENING    (20 MIN)

Tijdens een kort consult of screening kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Je krijgt van mij inzicht of dit wel of niet haalbaar is binnen HuidOp1 en globaal informatie hoe dit te bereiken valt. Je kunt er thuis over nadenken of je een volledig consult wilt als vervolg. Dit gesprek is vrijblijvend. Soms is een volgende afspraak met een volledig consult noodzakelijk om huidwensen te kunnen vervullen.

2. VOLLEDIG CONSULT (60-75 MIN)

Tijdens een intakegesprek of volledig consult kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Ik vertel je graag wat HuidOp1 voor je kan betekenen.  Je gaat naar huis met een breed pakket aan informatie zoals een behandel- en productplan, zodat je dit kan laten bezinken en kan teruglezen. 

Voor een volledig consult is het handig om je producten mee te nemen die je voor je huid gebruikt. Hierdoor kan ik de ingrediënten checken. 

3. VOLLEDIG CONSULT + MC750 HUIDANALYSE (90 MIN)

Met een volledig consult + MC750 huidanalyse krijg je nog meer inzicht hoe jouw huid eraan toe is. We meten onder andere het vocht gehalte, de talg, elastine, roodheid en pigment. Maar ook de dikte van de dode huidlaag en screenen we op de aanwezigheid van de P. acnes bacterie. Ook hiervan krijg je de uitslag mee naar huis.

Ook voor een volledig consult + mc750 huidanalyse is het handig om je producten mee te nemen. 

Laura geeft persoonlijk advies

Zie je door de bomen het bos niet meer in het land der schoonheidsproducten?

Wil je alleen meer weten over huidverzorging en ingrediënten voor jouw huid?

Plan dan een volledig consult met eventuele MC750 huidanalyse. We nemen je huid en je eigen producten onder de loep en gaan deze ”finetunen” naar jouw wensen. Alles op basis van huid, huidbehoeftes en werkingen van ingrediënten, passende bij jouw huid!