INFORMATIE

De huid is een belangrijk orgaan. Het beschermt ons tegen ziekteverwekkers en milieu-invloeden. Aan onze huid zien we meestal hoe we ons voelen en soms ook hoe we leven. Hoe gaat HuidOp1 hiermee om? 

KOM NAAR DÉ HUIDTHERAPIEPRAKTIJK IN ENKHUIZEN

In de visie van HuidOp1 is het onderhouden, optimaliseren en verbeteren van de huid belangrijk. Mijn aanpak is erop gericht dat je huid het ‘werk’ goed doet. Een huid die je laat stralen en goed voelen. Met zorg en aandacht van mij én van jou!

HuidOp1 pakt bewust het ‘totaal plaatje’ aan. Ik coach je op zelfmanagement van de huid, want dit draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen.

Je krijgt van mij advies hoe je thuis je huid kunt verzorgen en tips die je huid vooruit helpen. Desgewenst geef ik ook advies over voeding en leefstijl in relatie tot je huid.

PRODUCTEN

HuidOp1 werkt onder andere met:

Ik heb weloverwogen en zeer bewust voor deze merken gekozen. Alle producten binnen HuidOp1 zijn vrij van parfum, geurstof (ook geen natuurlijke geurstoffen) en uitdrogende alcoholen. Uiteraard kun je na persoonlijk huidadvies de producten bij mij in de praktijk kopen. Ook bieden we onze producten online aan via onze webshop.

PAULA’S CHOICE

Paula’s Choice Skincare is het hoofdmerk dat ik in mijn praktijk aanbied. Het is ontwikkeld door de Amerikaanse Paula Begoun. Op jonge leeftijd kampte Paula al met veel huidproblemen, zoals acne en eczeem. Tijdens haar jarenlange zoektocht naar dé ultieme producten voor thuis, deden de producten haar huid meer kwaad dan goed.

Om deze reden is Paula zich gaan verdiepen in cosmetische formules en ingrediënten. Na jarenlang onderzoek, tv optredens en auteur van 21 bestseller boeken, heeft ze 1995 haar eigen effectieve huidproductlijn, Paula’s Choice, opgericht.

Paula’s Choice staat voor het vermijden van irriterende ingrediënten (zoals parfum of gedenatureerde alcoholen). Haar producten bevatten effectieve ingrediënten, op basis van onafhankelijk onderzoek naar de werking en veiligheid.

INTAKE / CONSULT

Tijdens een intakegesprek of consult kun je aan mij je huidprobleem laten zien of je huidwensen kenbaar maken. Ik vertel je graag wat HuidOp1 voor je kan betekenen.  Je gaat naar huis met een breed pakket aan informatie, zodat je dit kan laten bezinken. Mocht je verder willen stellen wij samen met een behandel- en productplan op. Met de juiste behandelingen, producten, leefstijl én je persoonlijke inzet zorg ik voor een optimaal gezonde en mooie huid. Een huid die op één staat! 

Voor een intake is het handig om je producten mee te nemen die je voor je huid gebruikt. Hierdoor kan ik de ingredienten checken. 

Laura geeft persoonlijk advies

Wil je meer weten over huidverzorging en ingrediënten?

Neem dan deel aan mijn HuidOp1 Workshops. 

Voor meer aanmelden en meer informatie zie: https://www.huidop1.nl/workshop-huidop1/