HUIDOP1 AVOND

HERKEN JE DIT OOK?

“Soms zie ik door de bomen het bos niet meer in het land der schoonheid en huidverzorgingsproducten. Er is zoveel te verkrijgen en elk merk of potje belooft ‘’gouden bergen’’. Maar wat is nu echt goed of nodig voor mijn huid? En wat niet?

Kan ik wallen, rimpels of pigmentvlekken minder maken met mijn producten? Moet ik alles van hetzelfde merk gebruiken? En wat voor soort producten moet ik dan gebruiken? Een dubbele reiniging en een oogcréme bijvoorbeeld? En waarom zijn de prijzen zo verschillend tussen producten en merken? Is duurkoop beter? Nee toch?! Of wel? En wat betekenen eigenlijk al die ingrediënten op dat potje? Een duidelijk beeld hierover zou heel fijn zijn.”

Herken je je in het bovenstaande of heb je juist andere specifieke productvragen in combinatie met je huid? In dat geval is deze avond echt iets voor jou!

WAT IS DE HUID OP 1 AVOND?

Als huidtherapeute ga ik je alle ins en outs geven op het gebied van huidverzorging. Tips voor een stralende huid die langer jong blijft. De kennis die je tijdens deze avond op een leuke speelse interactieve manier wordt bijgebracht, is gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek en een HBO-studie. Geen marketing trucjes, maar eerlijke informatie over de huid, huidproducten en ingrediënten.

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Heb je zin in een leuke, gezellige, interactieve en leerzame avond? Bijvoorbeeld samen met vrienden/vriendinnen of je familie? Boek een HuidOp1 Avond bij mij!

Stuur een mailtje naar info@huidop1.nl of bel met 06 – 135 135 82 en ik vertel je wat de mogelijkheden zijn.

Locatie: voorkamer van HuidOp1

Tarief: 75,- p.p.

Personen: 4 – 8

Duur: 2-3 uur

Datum: in overleg

Inclusief: hapjes, drankjes en goodiebag!

Super leerzaam en gezellig!

IMPRESSIE VAN DE AVOND