BEAUTY FACIALS EN STYLING

Behandelingen van ongeveer 60 minuten. Geeft elke huid een echte oppepper. Geschikt voor mannen en vrouwen, want iedere huid verdient een eerste plek. 

HUIDOP1 BEHANDELING

Deze gezichtsbehandeling – inclusief inspectie, tips en adviezen – geeft iedere huid een boost en de nodige aandacht; klinisch, verzorgend en ontspannend.  

We starten met een kort analysegesprek. Vervolgens wordt de huid gereinigd en beoordelen we de huid. Je gelaat krijgt een passende peeling (bijvoorbeeld met een lichte concentratie glycol- of salicylzuur). Onzuiverheden zoals, mee-eters, gerstekorrels of puistjes worden manueel geledigd. Hierna krijgt je een masker dat afgestemd is op jouw huid. Als laatste bereiden we de huid voor op de buitenlucht met herstellende en beschermende producten.

Huidtherapiepraktijk HuidOp1 werkt met producten van verschillende paramedische cosmeceutical merken. Effectief en zonder onnodige toevoegingen.

AUTUMN TREATMENT SPECIAL

Tot en met 30 november 2022, kun je de limited edition behandeling boeken, voor een speciale prijs. Namelijk de autumn treatment, speciaal afgestemd op de behoeften van de huid is de herfst. In de zomer heeft de huid veel te verduren gehad. Wat extra aandacht kan dan geen kwaad. De huid is vaak wat uitgedroogd, vertonen meer oneffenheden. Ook zijn dode huidcellen toegenomen onder invloed van zonlicht.

De treatment is voor elk huidtype inzetbaar en heeft o.a. exfoliërende, kalmerende, hydraterende en anti-oxidatieve eigenschappen. Dat is nu juist wat onze huid in de herfst kan gebruiken.

De behandeling bestaat uit:

  • make-up en/of vuil verwijderen
  • huidreiniging
  • liposomale peeling 1
  • liposomale peeling 2
  • vitamine B5 Dexanyl ampul
  • vitamine algen klei masker
  • jade roller gezichtsmassage
  • dagverzorging

Cadeau: je krijgt na je behandeling ook een extra herstellend, kalmerend en hydraterend ampul mee. De Dexanyl van Toskani. Pure panthenol, oftewel vitamine B5. De ampul is voor een aantal dagen, zowel in de ochtend als de avond, als serum. 

BEHANDELING CADEAU DOEN?

Bestel een HuidOp1 cadeaubon! Mogelijk vanaf 10 euro.

Nog onzeker over welke behandeling past bij jouw huid? Kies en plan een consult en laat je informeren. Mail of whatsapp naar info@huidop1.nl / 06- 135 135 82.