Belangrijke mededeling!

Ik heb de beslissing genomen om voorlopig te stoppen met een fysieke praktijk.

Waar een deur dicht gaat, kunnen anderen openen. Graag ontdek ik wat er voor mij nog meer mogelijk is. Daarom ga ik mij meer richten op online ondernemen in de huidtherapie branche (huidadvies en webshop, via www.huidop1.nl).

Vooralsnog is de planning om de fysieke praktijk in ieder geval te blijven draaien tot en met 19 mei 2023.

De verkoop en levering van producten zal gewoon doorgaan. Via Whatsapp of via de webshop zullen deze te bestellen blijven. In Enkhuizen kunnen producten ook door ons aan huis geleverd worden, indien gewenst. Ook huidadvies blijven wij bieden, vooralsnog alleen online.

Natuurlijk zou ik het fijn vinden om je via deze weg te kunnen blijven helpen 🙂

Hopende op je begrip.

p.s. de website zal daarom binnenkort iets veranderen.