CAMOUFLAGETHERAPIE

De camouflagetherapie werkt met een zeer goed dekkende camouflagecrème. Hiermee verdoezelen we kleurverschillen van huid. Denk aan littekens, wijnvlekken, vitiligo, pigmentvlekken en haarvaatjes (teleangiëctastieën of couperose).

Je KUNT ZELF JE WIJN- OF PIGMENTVLEK LEREN CAMOUFLEREN

Ik leer je hoe je zelf kleine of grotere oneffenheden vrijwel onzichtbaar maakt op de tijdstippen wanneer je dat graag wilt. De camouflagecrème van het merk Dermacolor is water- en zweetvast en blijft dus voor langere tijd zitten.

DE BEHANDELING

Tijdens je afspraak maak ik voor jou de juiste camouflagekleur. Vervolgens leer ik je zelf de camouflagetechnieken toe te passen. Ook leg ik je uit hoe je de beste en meest natuurlijke resultaten bereiken kunt. Natuurlijk geef ik ook adviezen ten aanzien van de camouflage in relatie tot jouw huid.

Na afloop van de camouflagetherapie kunt je eventueel je eigen camouflagekleuren en andere producten voor jouw huid bij ons aanschaffen.

Deze behandeling wordt (deels) vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw eigen zorgverzekeraar.

OXYGENETIX HUIDVERBETERENDE FOUNDATION

Bij HuidOp1 wordt ook gewerkt met Oxygenetix medische huidverbeterende foundations. Terwijl deze foundation gedragen wordt, verbetert je huid. Hoe ideaal is dat!?

De foundation is geheel vrij van irriterende stoffen als parfum, uitdrogende alcoholen of andere geurstoffen. Het hoofdingrediënt is aloë vera (geen water, wat bij de meeste producten het geval is).

Deze foundation heeft een natuurlijk effect en kan precies op uw huidskleur worden aangemeten. Dit, zonder de huid af te sluiten of te verstoppen. Gedurende de dag voorziet Oxygenetix de huid met zuurstof. Oxygenetix is daarom ook zeer geschikt bij acne verschijnselen.

Maar dat is nog niet alles. Deze foundation mag direct na een behandeling worden aangebracht om eventuele roodheid direct te verminderen. Het bespoedigt de wondgenezing. Oxygenetix is ook ideaal om bij gevoelige huiden met bijvoorbeeld rosacea, couperose of eczeem te gebruiken.

Deze ”foundation” bevat tevens een zonnefactor (SPF 25).

VOORBEELD

Laat je kleur aanmeten!

          zonder                    met Oxygenetix

Meer weten? Wilt u testen of een kleur laten aanmeten? Maak een afspraak via het contactformulier op de homepagina of stuur een mail naar info@huidop1.nl of bel met 06 – 135 135 82