REINIGEN

STAP 2

Het reinigen van de huid is de eerste stap naar huid verbetering. Heb je je make-up verwijderd? Of draag je geen make-up? Dan is het tijd om echt je huid zelf te gaan reinigen.

CLEANSER / FACE WASH

Een gezichtsreiniger gebruik je ’s ochtends en ’s avonds als eerste stap in je routine. Maar reinigen in de avond is het belangrijkste. Niet elke huid vindt het fijn om 2x per dag gereinigd te worden. Van de cleanser neem je ongeveer een kleine euromunt aan product op je hand. Je andere hand maak je nat en je wrijft voorzichtig (15-30 sec) je gezicht en hals hiermee in. Daarna spoel je met water je gezicht goed schoon, of haal je de reiniger weg met natte sponsjes zoals op deze afbeelding. Wrijf hiermee niet te hard. Dep je huid droog met een schone handdoek.

OPBOUWEN

Gebruik je de Neostrata Restore of de Clarify reiniger?

Vermijd hiermee in eerste instantie je ogen. De huid kan rondom de ogen gevoeliger zijn voor het PHA-zuurtje. Echter verschilt dit per persoon en kan het zijn dat jouw oog huid dit wel kan hebben. Bouw het gebruik van deze reiniger op. Start de eerste week even om de dag, alleen in de avond. Is de huid niet droog of rood? Dan kan je deze reiniger langzaam opbouwen naar maximaal twee keer per dag.

OXYGENETIX HUIDVERBETERENDE FOUNDATION

 

VOORBEELD

Laat je kleur aanmeten!

          zonder                    met Oxygenetix

Meer weten? Wilt u testen of een kleur laten aanmeten? Maak een afspraak via het contactformulier op de homepagina of stuur een mail naar info@huidop1.nl of bel met 06 – 135 135 82